Έχουμε προτάσεις για κάθε ανάγκη σας σχετικά με την καθαριότητα είτε για επαγγελματική είτε για οικιακή  χρήση . Τα προϊόντα που διαθέτουμε στα ράφια μας έχουν επιλεγεί ύστερα από δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το κάθε προϊόν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τον τρόπο εφαρμογής του αλλά κυρίως την αποτελεσματικότητα του.
"Ήρθε ο καιρός να επιλέγω ελληνικά"
Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει τα προϊόντα μας να σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους τόσο από την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους σε συνδυασμό με την τιμή διάθεσης τους.
 
Από την πλευρά μας αυτό το έχουμε πετύχει προσφέροντας σας άριστη σχέση ποιότητας / τιμής . Από εσάς ζητάμε να μας εμπιστευθείτε , να δεχθείτε να δοκιμάσετε τις προτάσεις μας για να διαπιστώσετε από μόνοι σας ότι σας διαθέτουμε προϊόντα εφάμιλλα ή ακόμα και καλύτερα από πολλά επώνυμα προιόντα σε τιμές μειωμένες από 10 και 50%.
 
Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα με τα εμπορικά σήματα : ACO MONDO , DORO , DEOLIT, NOVORIL, DIVONAL , KappaClean, SERVIN, MARS. Τι πρέπει να ξέρετε γι΄αυτά :
 
ACO MONDO
Tα προϊόντα της ACO MONDO είναι η κορυφαία μας σειρά στα υγρά καθαρισμού για όλες τις χρήσεις . Η σειρά περιλαμβάνει άριστη σκόνη πλυντηρίου ρούχων για πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο με πράσινο σαπούνι και άρωμα λεβάντας, υγρά μαλακτικά με υπέροχα αρώματα, υγρά γενικού καθαρισμού εμπλουτισμένα με πράσινο σαπούνι (το οποίο λόγω κόστους δεν συναντάται εύκολα στα επώνυμα προϊόντα), υγρά τζαμιών , χλώρια και πολλά άλλα προϊόντα των οποίων λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στις κατηγορίες των προϊόντων μας.
DORO
Τα προϊόντα της DORO περιλαμβάνουν υγρά γενικού καθαρισμού, χλώρια, μαλακτικά ρούχων, απ ιονισμένο νερό, χαρτί υγείας. Τα υγρά γενικού καθαρισμού είναι πολύ οικονομικά , με πολύ καλά αποτελέσματα και  ευχάριστα αρώματα . Το χαρτί υγείας σε οικονομική συσκευασία αφορά 40 ρολά υγείας 2φυλλα,  από χαρτοπολτό SOFTEX
DEOLIT, NOVORIL, DIVONAL, DESTRAL (ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ) 
Τα προϊόντα αυτής της σειράς περιλαμβάνουν : ένα από τα καλύτερα υγρά καθαρισμού τζαμιών που κυκλοφορούν στην αγορά με πολύ υψηλή σχέση ποιότητας / τιμής , ένα μαλακτικό ρούχων με πολύ πλούσιο άρωμα και επίσης άριστη σχέση ποιότητας / τιμή , και μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα για inox επιφάνειες, για την αφαίρεση αλάτων και σκουριάς από δάπεδα, για την προστασία των μαρμάρων και ξύλινων δαπέδων, αποφρακτικά για τις αποχετεύσεις , κ.λ.π.
kappaClean
Τα προϊόντα της KappaClean είναι επαγγελματικά προϊόντα (κορυφαία και για την οικιακή χρήση) και ξεχωρίζουν τα υγρά γενικού καθαρισμού με αρώματα αφρόλουτρου, τα υγρά καθαρισμού αλάτων για το μπάνιο (με άρωμα καραμέλας) και το υγρό καθαρισμού καμένων λιπών , φούρνων , μαγειρικών σκευών .
SERVIN
Tα SERVIN είναι τα χαρτιά υγείας που διαθέτουμε , προερχόμενα από ελληνικό εργοστάσιο με πιστοποίηση κατά ISO 9001 το οποίο εξάγει σε Ιταλία και Γερμανία . Κατασκευάζονται από 100% άριστης ποιότητας χαρτοπολτό, ελέγχονται κατά την παραγωγή τους με ηλεκτρονικά συστήματα ούτως ώστε να εξασφαλίζεται σε κάθε ρολό το αναγραφόμενο βάρος ρολού και τα μέτρα χαρτιού που αγοράζεται. Διατίθενται σε 4φυλλα , 3φυλλα και 2φυλλα διαφόρων συσκευασιών.  
MARS
Τα MARS είναι τα χαρτιά κουζίνας που σας προσφέρουμε επίσης ελληνικού εργοστασίου . Σε ποικιλία βαρών : 2 ρολά των 400γρ , 600γρ, 800γρ , 1000γρ και στη συνέχεια επαγγελματικές συσκευασίες των 1950γρ, 5.000γρ Κατασκευάζονται με την μέθοδο των μικροκυψελών ούτως ώστε να μην αφήνουν ίχνος χνουδιού στις γυάλινες επιφάνειες. Επίσης η MARS κατασκευάζει κάθε είδους επαγγελαμτική συσκευασία για χαρτιά υγείας σε ρολά για βάσεις τοίχου, χειροπετσέτες για συσκευές non - touch , χειροπετσέτες ΖΙΚ ΖΑΚ , κ.λ.π. Η ίδια εταιρία προσφέρει και όλη την γκάμα των συσκευών WC (θήκες και χαρτί υγείας, χειροπετσέτας, κ.λ.π.)