Η ECONOMY CLEANERS  είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην λιανική και χονδρική πώληση καθαριστικών (επαγγελματικών και οικιακών) , χαρτικών, ειδών συσκευασίας, εργαλείων καθαρισμού, οικιακού εξοπλισμού, επαγγελματικού εξοπλισμού και συναφών ειδών .

Απευθυνόμαστε πέραν των ιδιωτών σε όλους τους επαγγελματίες όπως :

-Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστεία

-Cafe bar - Snack bar

-Εστιατόρια - ψητοπωλεία

-Κρεοπωλεία - Οπωροπωλεία 

-Συνεργεία αυτοκινήτων 

-Συνεργεία καθαρισμού 

-Αθλητικούς Συλλόγους - Σωματεία - Γυμναστήρια

-Ιδιωτικά και Δημόσια Σχολεία (Νηπιαγωγεία , Παιδικούς Σταθμούς, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια)

-Εμπορικές επιχειρήσεις - Δημόσιες Υπηρεσίες 

-Ιδρύματα - Οίκους Ευγηρίας 

-Catering 

-Τουριστικές επιχειρήσεις 

-Και σε κάθε χώρο που χρειάζεται προϊόντα καθαρισμού, εργαλεία καθαρισμού, είδη συσκευασίας.

 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Προσπαθώντας να αντιδράσουμε στους πολυεθνικούς γίγαντες, στα καρτέλ των σούπερ – μάρκετ , στις μεγάλες αλυσίδες , στον αφανισμό των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων , αρχίσαμε να ψάχνουμε σε όλη την Ελλάδα μονάδες παραγωγής απορρυπαντικών, χαρτικών, εργαλείων καθαρισμού και συναφών ειδών , γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παλεύουν για να δημιουργήσουν ποιοτικά προϊόντα, που θα σέβονται τα χρήματα που δαπανά ο καταναλωτής για να τα αποκτήσει . Μια πολιτική που δεν υπάρχει ούτε στις πολυεθνικές ούτε στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ – μάρκετ όπου όλοι μας είμαστε απρόσωποι .

Όσο εξαφανίζονται οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την αγορά , τόσο οι «μεγάλοι» κάνουν πάρτι σε βάρος μας, σε βάρος της τσέπης μας, σε βάρος του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Πρέπει να αντιδράσουμε, αυτό κάνουμε εμείς και αυτό περιμένουμε και από εσάς. Σε μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ – μάρκετ είσαστε ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» , σε μια μικρή επιχείρηση είσαστε «ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ» που την στηρίζετε και που απαιτείτε την προσοχή μας . Σε μας θα έχετε την προσοχή που σας αξίζει, την εξυπηρέτηση που θέλετε , την ενημέρωση που χρειάζεστε .

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Επιλεγμένα και δοκιμασμένα προϊόντα , τα οποία όταν θα φθάσουν στους ανθρώπους που θα τα χρησιμοποιήσουν , θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα και την  ποιότητα τους.

Δεύτερον προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμή και για τον σκοπό αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων σε κάθε τομέα ούτως ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές και σωστά προϊόντα.

Τρίτον η φιλοσοφία μας είναι να αναδεικνύουμε  και να προωθούμε ελληνικά προϊόντα , τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα επώνυμα, ενώ πολλές φορές τα ξεπερνούν.

Τέταρτον προσφέρουν στα νοικοκυριά , μεγάλες συσκευασίες, που δεν κυκλοφορούν στα super market , ρίχνοντας κατακόρυφα το κόστος κτήσης των προϊόντων .