Σας καλωσορίζουμε στο χώρο μας, που ευελπιστούμε ότι θα γίνει και ο δικός σας χώρος που θα καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας, της ατομικής υγιεινής, και των υπολοίπων  αναγκών σας τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

H επιχείρηση ECONOMY CLEANERS ιδρύθηκε μέσα σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης με σκοπό να αντιμετωπίσει ο καταναλωτής και ο επαγγελματίας το μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την ακρίβεια των προϊόντων καθημερινής ανάγκης ή με την ακρίβεια λόγω της συρρίκνωσης του εισοδήματος του. 

Είμαστε μια ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση , απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και προσπαθήσαμε να βρούμε για εσάς ελληνικά προϊόντα που ναι μεν  είναι ανώνυμα αλλά ευτυχώς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα επώνυμα των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τον έλληνα βιοτέχνη και  ……………….

εργοστασιάρχη και να βοηθήσουμε τον έλληνα καταναλωτή. Είναι στο χέρι μας , είναι στο χέρι σας, είναι ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε την πατρίδα μας, τους φίλους μας , τους συγγενείς μας που προσπαθούν να επιβιώσουν , να ζήσουν τις οικογένειες τους. Είμαστε το μαγαζί της γειτονιάς σας, έχουμε όνομα…………………

 

 

Βασίλης, Άννα, Απόστολος , Χριστίνα . Θα μας βλέπετε κάθε μέρα , θα χαιρετιόμαστε κάθε πρωί , δεν μπορούμε να σας κοροϊδέψουμε προσφέροντας σας προϊόντα αγνώστου προέλευσης και ποιότητας που πουλάνε οι πλανόδιοι μετανάστες στο δρόμο τους οποίους αύριο δεν θα τους ξαναδείτε.  Εμείς κάθε μέρα θα είμαστε εδώ…….

 

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Προσπαθώντας να αντιδράσουμε στους πολυεθνικούς γίγαντες, στα καρτέλ των σούπερ – μάρκετ , στις μεγάλες αλυσίδες , στον αφανισμό των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων , αρχίσαμε να ψάχνουμε σε όλη την Ελλάδα μονάδες παραγωγής απορρυπαντικών, χαρτικών, εργαλείων καθαρισμού και συναφών ειδών , γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παλεύουν για να δημιουργήσουν ποιοτικά προϊόντα, που θα σέβονται τα χρήματα που δαπανά ο καταναλωτής για να τα αποκτήσει . Μια πολιτική που δεν υπάρχει ούτε στις πολυεθνικές ούτε στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ – μάρκετ όπου όλοι μας είμαστε απρόσωποι .

Όσο εξαφανίζονται οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την αγορά , τόσο οι «μεγάλοι» κάνουν πάρτι σε βάρος μας, σε βάρος της τσέπης μας, σε βάρος του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Πρέπει να αντιδράσουμε, αυτό κάνουμε εμείς και αυτό περιμένουμε και από εσάς. Σε μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ – μάρκετ είσαστε ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» , σε μια μικρή επιχείρηση είσαστε «ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ» που την στηρίζετε και που απαιτείτε την προσοχή μας . Σε μας θα έχετε την προσοχή που σας αξίζει, την εξυπηρέτηση που θέλετε , την ενημέρωση που χρειάζεστε .

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στην αρχή σκεφθήκαμε να μην τοποθετήσουμε στα ράφια μας προϊόντα των πολυεθνικών εταιριών και να στραφούμε αποκλειστικά και μόνο σε ελληνικά προϊόντα , αυτό θα ήταν το ιδανικό για την φιλοσοφία μας. Όμως γνωρίζουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής δεν είναι ακόμα ώριμος για να συνειδητοποιήσει το συμφέρον του. Έτσι αποφασίσαμε   να σας παρέχουμε όλες τις λύσεις στα προϊόντα που χρειάζεστε κατανέμοντας τα σε τρεις κατηγορίες : α) ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας εφάμιλλα και πολλές φορές και καλύτερα των επωνύμων, παρέχοντας σας άριστη  σχέση τιμής/αποτελεσματικότητας  β) ελληνικά οικονομικά προϊόντα και γ) β)  επώνυμα πολυεθνικών εταιριών .

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 Τα προϊόντα με την επωνυμία ACO MONDO , ECHOCHEMICAL , KappaClean , DORO, ΒΑΚ είναι προϊόντα που ψάξαμε και βρήκαμε για σας , διαλέγοντας τα  από πλήθος ανάλογων προϊόντων και τα οποία ξεχωρίσαμε για την ποιότητα τους, την αποτελεσματικότητα τους .

Σας προτρέπουμε να τα δοκιμάσετε,  εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα τους και το ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι , συστήνοντας τα και σε άλλους φίλους και γνωστούς σας. Δοκιμάστε τα είτε διαλέγοντας μια μικρή συσκευασία είτε μια οικονομική μεγαλύτερη. Ποτέ μην συγκρίνετε την τιμή ενός προϊόντος 1 λίτρου με την τιμή ενός αντίστοιχου προϊόντος 1 λίτρου . Η σύγκριση γίνεται στο πόση ποσότητα από το καθένα θα απαιτηθεί για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Προσφέρουμε τα προϊόντα και σε 4λίτρες ή και σε 13λιτρες συσκευασίες . Το κέρδος σας είναι τεράστιο αφού ανά προϊόν (μαλακτικά, υγρά πλυντηρίου ρούχων, υγρά γενικού καθαρισμού , κ.λ.π.) οι διαφορές τιμής σε σχέση με τα επώνυμα ξεκινούν από 0,50€  και φθάνουν ακόμα και τα  3-4€ . Υπολογίστε μέσα σε ένα χρόνο πόσα μπουκάλια απορρυπαντικά καταναλώνετε , πολλαπλασιάστε τα με ένα μέσο κέρδος 1,5-2€ ανά μπουκάλι και σίγουρα θα έχετε εξοικονομήσει χρήματα για πολύ πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σας από το να τα προσφέρετε στις πολυεθνικές ή τις μεγάλες αλυσίδες.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Τα προϊόντα αυτά αναγκαστήκαμε να τα συμπεριλάβουμε στα ράφια μας για να μπορεί ο καταναλωτής με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες να αγοράσει ένα προϊόν για να κάνει την δουλειά του . Στην πραγματικότητα τα προϊόντα αυτά δεν είναι οικονομικά , είναι «φτηνά» . Ο διαχωρισμός αυτός σημαίνει ότι το αγοράζω μεν φθηνά , καταναλώνω όμως μεγαλύτερη ποσότητα για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα με ένα ποιοτικό προϊόν. Δηλαδή θα  κρατήσει λιγότερο  χρονικό διάστημα , άρα θα αναγκαστώ να αγοράσω επιπλέον προϊόν οπότε χάθηκε η έννοια «οικονομικό» . Προϊόντα τέτοια και μάλιστα των ιδίων εργοστασίων παραγωγής που σας προσφέρουμε θα βρείτε στα στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ – μάρκετ κάτω από τις ιδιωτικές ετικέτες . Εμείς σας προσφέρουμε τα ίδια αυτά προϊόντα και μάλιστα σε καλύτερες τιμές ενώ αποκλείσαμε από τα ράφια μας τα προϊόντα «discount» τα οποία κρίνουμε εντελώς απαράδεκτα από άποψη ποιότητας .

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Όπως και πιο πάνω σας αναφέραμε , αυτά μπήκαν  μόνο και μόνο για τους καταναλωτές που ακόμα επιμένουν να ενισχύουν τους Γερμανούς , τους Ολλανδούς , τους Βέλγους …… Στόχος μας είναι σιγά σιγά, γνωρίζοντας τα επιλεγμένα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα   ACO MONDO , ECHOCHEMICAL , KappaClean , DORO, ΒΑΚ εσείς από την πλευράς σας να μην έχετε κανένα λόγο να τα αγοράζετε και εμείς να μην έχουμε κανένα λόγο να τα έχουμε στα ράφια μας. Τότε θα έχουμε πετύχει, εμείς ως επαγγελματίες, εσείς ως καταναλωτές , όλοι μαζί ως έλληνες.

Θα είμαστε δίπλα σας για να σας ενημερώνουμε, να  λύνουμε κάθε απορία σας, να σας συμβουλεύουμε και για να βρίσκουμε νέα προϊόντα διευρύνοντας την γκάμα των ελληνικών προϊόντων .

Φιλικά ,

 

Βασίλης Τσιώτας